Jack Bean Kruisplein | Horeca Interieur

Hergebruik en Duurzaamheid

Jack Bean heeft vanuit hun duurzame missie ”100% plant-based fast cuisine” smaakvolle en gezonde gerechten met lokale producten ontwikkeld.

Voor hun nieuwe locatie op het Kruisplein tegenover Rotterdam CS was er de wens om duurzaamheid als uitgangspunt te nemen voor het interieurontwerp. Hergebruikte meubels vanuit de oude locatie werden omgetoverd en kregen een tweede leven in een nieuw jasje. Voor het barmeubel is gebruik gemaakt van plasticiet, een innovatief materiaal van gerecycled plastic, gemaakt in Rotterdam. Door zitplekken op uitnodigende wijze te oriënteren aan de glazen gevel ontstaat er meer interactie met de straat en de toevallige passant. Door de combinatie van stoere nieuwe materialen, kleuren en hergebruikte meubels heeft de nieuwe locatie een uitnodigende, stoere én vrolijke sfeer gekregen. www.jackbean.nl

In samenwerking met en in opdracht van Dark & Stormy – hospitality architecture, interior & brand design en Jack Bean.